Tel: 0722216168

Solutii

Solutii

Aveti nevoie de solutii? Le gasiti la noi in domeniul IT & C si supraveghere video Timisoara, alarme antiefractie, inerfoane, videofoane

Furnizarea optiunii de suport live chat pe site-ul dumneavoastra este de asemenea un mod ideal de a oferi clientilor informatii personalizate despre produsele si serviciile dumneavoastra. Avand o optiune de suport live chat pe site-ul dumneavoastra, permiteti clientilor sa obtina raspunsuri in timp real de oriunde si oricand. Suportul online de tip Chat  ofera clientului raspuns imediat, iar acesta nu trebuie sa astepte raspuns la e-mailuri pentru a primi informatiile de care are nevoie.

Nu va mai descurcati? Noi intervenim pentru confortul dumneavoastra

Suport pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre hardware, software si periferice. Prin serviciile noastre offsite data backup poti proteja ceea ce este important pentru afacerea ta. Daca calculatorul iti face probleme si intervine intre tine si o zi de munca plina, lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asta. Suport Online este parte a echipei tale. Vom rezolva totul fara a-ti da prea multe dureri de cap.

Trebuie sa stiti!

In fiecare zi, specialistii nostri ajuta persoanele care se confrunta cu astfel de probleme. Tehnicienii nostri cunosc foarte bine domeniul IT si sunt pregatiti pentru orice provocare in domeniu. Suntem onesti, sociabili si bucurosi ca putem sa-ti oferim sevicii de calitate, fara sa pierzi prea mult din timpul tau de lucru. Ai nevoie de raspunsuri? Noi nu spunem ca am terminat treaba pana nu ne asiguram ca problema a fost rezolvata.

Oferta noastra este cat se poate de completa raportata atat la piata autohtona cat si la cea internationala. Modul in care au fost concepute pachetele si preturile ofera avantaje pentru client, satisfactia acestuia relativ la calitatea serviciilor fiind garantata. Preturile sunt deosebit de avantajoase comparativ cu alte site-uri in domeniu din Romania. Pentru o credibilitate sporita va informam ca vom lansa si un site de gazduire pentru clientii din afara Romaniei, iar preturile si pachetele vor fi aceleasi. Tinand cont de concurenta pe plan global in domeniul serviciilor de gazduire, daca preturile noastre ar fi abuzive reusita noastra pe plan international ar fi compromisa.

Suportul online de tip Chat este o modalitate moderna si inovativa de a oferi servicii de asistenta mai bune, mai rapide si mai eficiente pentru clienti dumneavoastra. Asistenta online de tip chat este un tip de serviciu ce va permite sa fiti alaturi de clientii dumneavoastra in timp real si sa oferiti raspunsuri prompte intrebarilor si solutii imediate problemelor acestora. Asistenta online este o metoda eficienta care poate imbunatati afacerea dumneavoastra si poate determina o crestere a profiturilor. Noi va ajutam cu urmatoarele servicii: Instalare si devirusare Sisteme de Operare (service calculatoare), Interventii hardware si software, Supraveghere video pentru zona Timisoara, Alarme antiefracte, Instalare videofoane si interfoane.